Ons team

WMC de Lenne

WMC de Lenne

Huisarts

Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Na mijn studie geneeskunde heb ik eerst een tijd onderzoek gedaan in Indonesië, Tuberculose. Hierna heb ik twee jaar gewerkt in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem, algemene interne, cardiologie en longziekten. Hier heb ik met veel plezier gewerkt en veel ervaring op gedaan. Echter hield ik niet van de ziekenhuissetting, wat onpersoonlijk, minder langdurig contact met patiënten. Mijn hart ging toch uit naar de huisartsgeneeskunde. Inmiddels ben ik alweer ruim 17 jaar huisarts. Het blijft een boeiend en plezierig vak. Aandachtsgebieden kleine chirurgie, gynaecologie en palliatieve zorg. 

H van Heerbeek

H van Heerbeek

Huisarts

Aanwezig op maandag en dinsdag. 

Sinds oktober 2020 werk ik met veel plezier in de praktijk van dokter de Lenne. Na het afronden van mijn studie geneeskunde in Maastricht in 2007 heb ik, na 1,5 jaar klinische ervaring bij Interne en Kindergeneeskunde, gekozen voor de huisartsenopleiding in Nijmegen. In 2011 ben ik afgestudeerd als huisarts. Ik heb de afgelopen 9 jaar gewerkt in praktijken in Best en Oirschot.  
Ik woon met mijn man en twee zonen in Spoordonk.

Jolanda

Jolanda

Assistent

Aanwezig op maandagochtend, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdag.

Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam in deze praktijk als doktersassistente. Ik ben aanwezig op maandagochtend, dinsdag- en donderdagmiddag en op vrijdag. Ik heb 18 jaar bij een huisarts in Tilburg gewerkt. Hierna ben ik er 11 jaar uit geweest om er voor mijn kinderen te zijn. Het contact met de patiënten miste ik en omdat ik weer iets voor mijn zelf wilde gaan doen ben ik weer gaan werken als doktersassistente. Ik werk nu al weer ruim 1,5 jaar als doktersassistente met heel veel plezier. 

Mariska

Mariska

Assistent

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Ik werk sinds 2014 in deze huisartsenpraktijk als doktersassistente. Ik vind mijn werk leuk vanwege het langdurige patiënten contact en het opbouwen van een band met de patiënten. Ik houd van de afwisseling in de huisartsgeneeskunde. 

Tamara van Batenburg

Tamara van Batenburg

POH somatiek

Aanwezig dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen deze praktijk. Eerst als assistente en later als praktijkondersteuner. Op mijn spreekuur zie ik onder andere mensen met hart- en vaatziekten, diabetes, astma en COPD. Ook voor het stoppen met roken kunt u bij mij terecht. Daarnaast draag ik ook zorg voor onze kwetsbare ouderen.

Esther Noorlander

Esther Noorlander

POH GGZ

Aanwezig op vrijdag.

Na het afronden van de HBO-V in Rotterdam ben ik inmiddels al 21 jaar werkzaam als psychiatrische verpleegkundige in de GGZ. Ik heb ruime ervaring opgedaan in het behandelen van psychiatrische, psychische en psychosociale problematiek.  Ik vind het belangrijk om mij verder persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen, zodoende de overstap gemaakt naar een huisartsenpraktijk, na het volgen van een opleiding tot praktijk ondersteuner geestelijk gezondheidzorg. U kunt bij mij terecht na een doorverwijzing van de huisarts, er volgt dan een intake plaats, ik zal de psychische, psycho sociale problematiek in kaart brengen.  Hierin kan besloten worden of ik de behandeling zal gaan doen, of dat er een doorverwijzing nodig is naar een psycholoog of instelling. Een passende doorverwijzing zal altijd in overleg gaan samen met de patiënt en huisarts.